Jogi nyilatkozat
A kosár
A kosár tartalmának megtekintéséhez kattintson a kosárra.Üdvözöljük! Jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Garanciális, jótállási feltételek, szavatosság

Garancia

A törvényi garancia-időtartam 1 év a vásárlási időponttól. A terméken fellépő esetleges hiányok miatt forduljon vevőszolgálatunkhoz. Erre a célra ajánljuk a vásárlási bizonylat gondos megőrzését.
A garancia olyan módon történik, hogy a hiányos részeket választásunk szerint vagy térítésmentesen rendbe hozzuk, vagy kifogástalan részekre cseréljük. A kicserélt részek a mi tulajdonunkat képezik. A helyreállítás vagy az egyes részek cseréje alatt sem a garanciaidő nem hosszabbodik meg, sem új garanciális határidő nem lép életbe a készülékkel kapcsolatban. A beépített alkatrészekre nincs egyéni garanciaidő.
Nem vállalunk garanciát olyan károkért vagy hiányokért, melyek a készüléken vagy annak részein túlzott igénybevétel, szakszerűtlen kezelés és karbantartás miatt lépnek fel. Ez érvényes a használati utasítás figyelmen kívül hagyására is, mint alkatrészek és tartozékok, melyek nincsenek a programunkban felsorolva. Azon személyek készülékbe való beavatkozása vagy változtatása, akik általunk nincsenek meghatalmazva, a garanciajogosultság megszűnését jelenti.


Szavatosság

Az általunk forgalmazott termékekre a Ptk-ban foglaltak szerint meghatározott mértékű szavatosságot vállalunk, illetve vállalnak beszállítóink. A szavatossági jogok érvényesítésének határideje a teljesítés időpontjától számított egy év.

Szavatossági igény esetén a vevő kérheti:
A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető.
A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát.
A vásárlástól számított 6 hónapig a kereskedőnek kell bizonyítania, hogy a termék a vásárláskor hibátlan volt, illetve, hogy a hiba a használat során következett be a termékben. 6 hónap letelte után a fogyasztónak kell bizonyítania, hogy a hiba a termékben már a vásárlás idejekor is fennállt.
Amennyiben a vásárló a termék hibáját a szerződéskötés időpontjában ismerte vagy ismernie kellett, cégünk mentesül a szavatossági felelősség alól.
A szavatossági kötelezettség teljesítésével és a szerződésszerű állapot megteremtésével kapcsolatos költségek - ideértve különösen az anyag-, munka- és továbbítási költségeket - cégünket, illetve beszállítóinkat terhelik. Kicserélés vagy elállás esetén a vásárló nem köteles a dolognak azt az értékcsökkenését megtéríteni, amely a rendeltetésszerű használat következménye.


Kellemes böngészést, jó vásárlást kívánunk!