Jogi nyilatkozat
A kosár
A kosár tartalmának megtekintéséhez kattintson a kosárra.Üdvözöljük! Jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Alkalmazott szimbólumok

veszély

A motor általános állapotának vizsgálata

Motor ellenőrzése

Óvintézkedések a biztonságos üzemeltetés érdekében

Gondoljon arra, hogy az Ön kereskedőjének a szervize ismeri legjobban az Ön motorját, és ők vannak legjobban felszerelve a motorja karbantartásához és javításához. Motorja minőségének és üzembiztonságának megtartása érdekében csak eredeti új-, vagy azzal azonos értékű alkatrészeket használjon fel a javításokhoz és karbantartásokhoz.

Elektromos / hidraulikus bekapcsolás

Az áramkörbe kapcsolás


A „CE“ szakprofesszionális organizáció stb. rendelkezésével összhangban minden hasító berendezés kapcsolója alacsony feszültségi biztosítóval van ellátva. Ez megakadályozza a gép automatikus bekapcsolódását rövidzárlatkor, a dugvilla konektorból való véletlen kihúzásakor, hibás biztosítás, stb.
A gépet minden estre újra a zöld kapcsoló gomb benyomásával kell bekapcsolni.
A kapcsoló gomb tudatos lenyomott állapotban való tartása, resp. a kapcsoló gomb leblokkolása az esetben, ha a nullás vezeték hiányzik, a kapcsoló automatikus kikapcsolásához vezet. Ez esetben, melyet visszamenőleg is be lehet bizonyítani, megszünik a jótállási jogosultság.

Kizárólag a 400 V-os gépeknél:
Ügyelni kell arra, hogy a motor forgásiránya megfelelő legyen (lásd a motoron lévő nyíl), ugyanis a motor rossz irányú fordulása megrongálja az olajszivattyút. Ez esetben, természetesen, a jótállási jogok megszünnek. Szükség esetén a forgásirányt elekro szakember pólusváltoztatással változtathatja meg. Lásd az ábra (kizárólag a három fázisos modeleknél!).

Hidraulikus berendezés

Kb. 4 órai működtetés után ellenőrizni kell a hidraulikus tömlők tömítettségét, s szükség esetén a csatlakozásokat be kell szorítani.

Hidraulikus olaj/ tartály

A rönkhasítóba lehet használni a forgalomban lévő hidraulikus olajat (pl. HLP 46, vagy hasonló viszkozitású olaj esetleg más gyártótól).

Előírás a gép szállítására