HGM-87555 Fűnyíró / Mulcsozó

Alapadatok

Bruttó ár: 636.000 Ft
Nettó ár: 500.787 Ft
Bruttó súly: 85 Kg
Nettó súly: 70 Kg

MŰSZAKI ADATOK:

Motor / hajtás 1-Hengeres 4-Ütemű OHV benzinmotor
Motor típus Briggs & Sratton 875 széria
Lökettérfogat 190 cm3
Max.nettó nyómaték 11,9 Nm
Teljesítmény P1 3,8 kW
Üzemanyag kapacitás 1,1 l
Vágási szélesség max. 550 mm
Kés OREGON
Hajtás Ékszíj
Gumiabroncsok Fújhatók 338 x91
Motor max.dőlésszöge 20°
Zaj szint 90 dB (A)
Üzemi tömeg 70 Kg
Csomagolási mérete H/SZ/M  1190/680/822mm

 

Ez a nagy teljesítményű Lumag HGM87555 benzinüzemű egyenetlen terepen használható mulcsozó fűnyíró alacsony és közepes fű, gaz nyírására alkalmas. Nehezen megközelíthető telkeken, utak menti szegélyeken, árokszegélyeken, nem legeltetett gyepeken is kényelmesen használható..

A mulcsozó funkcióval rendelkező fűnyírók többször levágják a füvet, és a felaprított füvet visszafújják a gyepbe. Ennek az az előnye, hogy nem kell tárolnia, komposztálnia vagy megsemmisítenie a nyesedéket. Természetesen a fű nem lehet túl magas, így sok időt takaríthat meg. Ezenkívül a kaszált tápanyagokban és szerves anyagokban gazdag, és természetes trágyaként szolgál a gyep számára.

A kompakt felépítés, a hátsókerék-hajtás, a kis tömeg és a mellékelt forgókerék (amely a gép elején helyezhető el) rendkívül manőverezhetővé teszi a fűnyírót. A kasza többféle vágási magasságra állítható, a fogantyú egy karral a kívánt magasságra állítható, a kerekek hajtómechanizmusa és a kaszapenge bekapcsolása külön-külön vagy egyidejűleg is végrehajtható. A mulcsozó fűnyíró FAST STOP motorfékkel rendelkezik, és alapfelszereltségként OREGON pengével és forgó/támasztó kerékkel van felszerelve.

 

 

Raklapos kiszerelés


Kategória további termékei